Alla inlägg den 25 augusti 2007

Av gaspode - 25 augusti 2007 16:18

När drivkraften inte längre är att vinna VM-guld utan att slå sitt personliga rekord, ja det säger väl en hel del det. 4 årsbästa av 4 möjliga varav ett pers och ett tangerat. Tjavars, få la duga. Jag har svårt att se att den "riktiga" höjdfinalen kommer att vara lika spännande. I alla fall inte med svenska ögon. Men jag hoppas naturligtvis att jag har fel.


Powell vs Gay är ju annars dagens höjdpunkt i morrn. Nu heter jag varken Juhlin eller Gärderud men jag håller Powell som favorit, han ser otäckt grym ut.


Annars då? Jodå, nytvättade kläder på tork och nykokt kaffe i muggen, dörrn på vid gavel och fint väder. Värre kan man ha det. Lön har man fått och betalat räkningarna har man gjort. Blev faktiskt en slant över också, inte så dumt.


DollarStore har äntligen slagit upp portarna i Sveg. Nu kan man pröjsa 40 riksdaler för tre tandkrämstuber och två schampobuteljer istället för 140 på ICA. Bra skit. Herr Jonsson skriver, i ett anspråkslöst försök att inte verka så nyfiken som han egentligen är, att han var ner "vid 10-tiden". Vi som känner honom väl vet att det betyder uppstigning kl 7, rejäl frukost, stretchning som fan och armbågsvässning bara för att kunna hänga på låset och vara en av dom absolut första innanför dörrarna. Bara för sakens skull.


Tycker ni att jag verkar lite bitsk och tror att jag kanske överdriver en smula? Då vill jag bara berätta att jag fortfarande inte förlåtit honom för att han la på i örat på mig bara för att han fick se en räv! Då ska man bara ha!


Okej, där kanske jag överdrev lite;-)


//gaspode





Ovido - Quiz & Flashcards