Alla inlägg den 5 augusti 2008

Av gaspode - 5 augusti 2008 21:57

Nu har man klarat av halva turnén. Mellanlandade i Malung på vägen ner där det blev öldrickning och en whiskyskvätt. Man var lite halvskakis på morron så det blev sent innan man kom iväg.


Landade i Ludvika och softade några dagar innan det blev kam- och fläktremsbyte. Klarade mig från att byta vattenpump så jag la dom stålarna på 3 rullar snus istället. 220 svenska riksdaler är ju inte farligt om man säger så. Har hunnit med kaffe hos Eklund och grillat hos Putte också.


Idag åkte jag Björbo-Floda-Mockfjärd, vilket jag inte gjort på flera år så det var lite skoj. Landade i Djurås hos Mia, Jimi och Sheena på eftermiddan. Kaffe och rundtur som slutade på Tulavippan, tror jag det hette. En riktig brötbo men riktigt småskoj att knata runt där. Har hittat  ett par souvernier till ett par på jobbet. Få se om man hittar något åt damerna också. Ska nog gå bra=)


Blev ni nervösa nu?;-)


I morrn blir det Borlängebesök och rockvideoinspelning, sen får vi se var det slutar. Tänkte göra en sväng in till Herr Ohlsson i Insjön också på väg uppöver. Landar sedan i Malung för inhämtning av maltdrycker och Limakorv och sen anträder vi färden hem till Sveg.


Får inte glömma Jysk i Mora på vägen. Ni kan väl påminna mig?


När jag sen är hemma ska jag försöka peta ihop nåt som jag tror ska få heta "Från ett bilfönster" eller nåt dylikt, vi får se.


//gaspode

Ovido - Quiz & Flashcards