Alla inlägg den 3 januari 2009

Av gaspode - 3 januari 2009 16:42

Är en låt med Red Hot Chili Peppers, ganska bra är den också. Dessutom är vi ju där nu. På andra sidan.


Julen bjöd på påhälsning av mor och far, gjorde väl nån stilla prommenix och en sväng ner till Jojje på juldagen men när en icke namngiven Häddaling snavade in och la sig i Jojjes säng för att 5 min senare braka ner på golvet, så tyckte jag att det var dax att gå hem.


På annandagen for främmandet och det blev väl inte så mycket gjort efter det. Har jobbat mån-tis och fre den här veckan men har tagit ledigt på mån så nu väntar 4 dagars ledighet, gött. Nyår bjöd på Sverige -Ryssland i JVM, måste vara den bästa första period jag sett ett svenskt landslags göra någonsin och då räknar vi även in seniorerna. Ok, den där upphämtningen mot Finland till 6-5 för några år sen var väl inte så dålig den heller måste jag väl erkänna då.


Igår var det spelkväll hos Jojje igen, laguppställningen den samma som brukligt, Jojje, Peter, Hillborg, Isabell och undertecknad. Så här i efterhand borde jag ju ha bett Hillborg bokstavera, men redan där sattes nog ribban för kvällen när han bestämt och en inte så liten smula sarkastiskt ifrågasatte varför i hela fridens dagar han skulle ha sagt texuaner=) Livliga debatter om Surtsey och Gizmo Quack blev det. Anklagelser om fusk och tvivelaktiga domslut ven genomluften, precis som det ska vara! Jodå, vi hade faktiskt väldigt trevligt också=) Veckans award går naturligtvis till Fröken Norell för kladdkakan!


Jag höll ut ända till *trumvirvel* 03.30 och det är baske mig inte likt mig, är det inte, som vissa säger. Kom inte upp förrän 11.30 idag men Peter slog mig med hästlängder. 14.40 ringer han och berättar att Jojje precis ringt och väckt honom. Iof höll dom igång till 7 i morse, men ändå...


Annars då? Mjae, har väl inte hänt så mycket tror jag. Ny kamera har anlänt och jag är ganska impad, blev en Samsung NV30 och den sparkar ju stjärt med min gamla Kodak måste jag säga. Har väl inte hunnit fota så mycket än men jag ska försöka få ut lite bilder här kanske...eller på Fejsbok, vi får se.


Kaffekvarnen vet jag inte om jag har skrivit nåt om men jag har inhandlat en sån också, Mollbergs blandning från Zoegas har jag i koppen just nu, riktigt smaskens!


Nu sitter jag här med en kopp kaffe och inväntar semifinalen mot Slovakien. Känns som det borde gå vägen.


Här är låten förresten.


Puss


//gaspode

Ovido - Quiz & Flashcards