Alla inlägg den 10 februari 2008

Av gaspode - 10 februari 2008 18:47

Där satt den! Jag hade hoppats att hon skulle ta det innan VM, ett irritationsmoment mindre för även om Sanna själv inte tänker på världredkord så gör ju hela journalistvärlden det och haussar upp förväntningarna. Gôtt! Hoppas nu bara att hon får vara hel och frisk och lyckas behålla formen, då ser jag liksom ingen som kan stoppa henne i en VM-final.


Måste nog försöka söka semester till OS=) 


Peppe leder numera internligan i bolaget också efter vinsten på Topptipset igår, gissa vem som är den ende som inte har kammat in ett öre än? Jajamensan, det är jag det. Men som ägare till bolaget är det väl meningen att jag ska tjäna pengar, inte dra in dom?;-)


Idag blev det gryta också. Kyckling, cashewnötter, lite champinjoner och gul lök, fräs ihop, salta och peppra och tjoppa i en burk sataysås och lite kokoskräm, inte mjölken då blir det nog för rinnigt. Fick ta till lite redning men det blev ätbart ändå, nu har man matlåda för ett par dagar.


I morrn ska hyresvärden besikta "badrumsytorna". Kan ju hoppas att det blir lite renovering, skulle inte skada. Jag skulle kunna tänka mig en duschkabin, eller kabin, väggar i alla fall.


Men det får man väl inte.


Nu ska jag koka ägg.


//gaspode 



Ovido - Quiz & Flashcards