Alla inlägg den 3 februari 2008

Av gaspode - 3 februari 2008 17:11

Både på svenska och engelska... 


Jag hade precis skrivit ett lååångt inlägg, när skärmen plötsligt slocknade och datorjävelen startade om! Vilket den iof gör typ en gång varannan månad, for no particular reason. Men man blir ju rätt så trött ändå. Jag får försöka skriva om det jag skrev och se om jag minns allt. Eftersom det inte spelar någon som helst roll för er som läser tänker jag inte tala om att jag skriver det här i  Outlook och trycker Ctrl+S efter varenda mening, för det märker ni inget av i alla fall!


Vad hade jag skrivit då? Jo, sen sist har väl följande inträffat:


Jag har bevittnat Leksand spöa Skåne, vilket innefattar Rögle och Malmö. Visserligen bevittnades dessa i Råstedts soffa framför en TV, men ändå! Grosek gjorde väl inte så jättemycket väsen av sig men två helt ok matcher för att vara rookie i laget. Matchen därefter mot Bajen daskade han däremot in sista målet och det sista nyförvärvet innan fönstret stängde, Ric Jackman, stod för 3 assist, vilket väl får betecknas som en hyfsad debut?:-) Kan bli skoj det här!


Sanna Kallur ser ut att ha ”konserverat formen” för att använda en klyscha. 7,72 är nytt svenskt rekord och i mina ögon även världsrekord eftersom det bara är en person som sprungit snabbare. I vanliga fall funkar det ju inte så men ni kan säkert utan svårighet räkna ut hur jag tänker. Jaaa jag veeet, ”hon visste inte om det” är den officiella förklaringen och avstängningen upphävdes. Men se jag bryr mig inte om vems fel det är.  Om alla involverade är på det klara med att otillåtna preparat leder till livstids avstängning och att man blir av med alla eventuella medaljer och rekord, så lär det ju inte vara nån som försöker fuska åt någon annan heller. Det vore så skönt om det där rekordet raderades för all evighet. Inte bara för Sannas skull utan för hela friidrottsvärldens.


Är det en slump att inte bara en utan två stycken hoppade längre än 8,90 i Tokyo 1991 och att ingen sen dess ens varit i närheten? You tell me..


Är det sant att en av våra bästa skidåkare så förtvivlat försökte men aldrig kom ikapp och därför pajade hela kroppen? Eller tappade han sugen och tron på sporten? You tell me…


Här kan man förresten läsa fler Sanna Ord och när vi ändå är inne på idrottsmän och –kvinnor så måste jag även få posta en länk till. Jag har aldrig träffat karln men jag är övertygad om att man får skratta rätt mycket i dennes sällskap. Björn Ferry är en rolig jävel!


Detta om detta.


Full hade jag velat vara, men det har inte blivit av. Visst blev det väl nån pilsner och whisky i soffan till Röglematchen men med en pizza i krävan så går det lite trögt med drickeriet. Det var ju inte så att man sluddrade direkt. Vilket däremot Råstedt gjorde på natten fick jag veta efteråt. Det var nåt om is tror jag=) Får kanske försöka göra nåt åt det på fredag tror jag minsann.


124 kr vann jag på Lotto igår. Skam den som ger sig tänkte jag och dängde in ett par Lången-rader. En chansrad och en lite mer säker. På den sistnämnda tvekade jag länge om jag skulle spela en tvåa på Roma mot Sienna, men eftersom Sienna aldrig vunnit i Rom (sen Hedenhös var ute och gick) så var 1,60 lite för lockande.  Det blev 3-0…


Nu sprack jag iof på ett par matcher till, men hade jag skrivit det så hade det ju inte blivit lika snärtigt, liksom.


Nu skiter jag i det här.


Veckans låt får bli ”Vad är det som bekymrar Sara W?” med Lars Winnerbäck.


’Sfre!


//gaspode



Ovido - Quiz & Flashcards