Alla inlägg den 28 september 2008

Av gaspode - 28 september 2008 19:39

Jag har inte sett filmen men det påstås ju aldrig att han sa så, den gode Bogart. Eller hon, vad hon nu hette.


I alla fulla fall så knackades det på dörren här i afton igen och nu ska tydligen renoveringen börja i morrn bitti. Vi får väl hoppas på det, timingen kunde ju inte vara bättre heller. Jag jobbar 8-17 och dessutom är det måndag i morrn, har man riktig tur (yeah right) så kanske man bara behöver vara utan badrum en helg.


Fick även klart för mig att det även gäller tvättstugan så då har jag i alla fall inte städat ur den i onödan. Gott. Det känns nära nu.


Helgen i övrigt då? I fredags blev det nån pilsner och en skvätt Tia Maria. Lördagen bjöd på ungefär samma sak. Däremellan har det naturligtvis tvättats och lagats matlåda också, same old, same old. Måste ju dricka ur pilsnern så man kan sluta med det också, BigM påstår ju att man ska låta bli sånt om man vill minska sin rondör och det är nog tyvärr sant det.


Grannfanstyget bjöd på tårta idag. Jag ska egentligen låta bli sånt men man vill ju inte vara ofin och tacka nej. Borde nog ha gjort det för söte faan va mäktig den var. Vi satt där i varsin möbel och bara stånkade. Det var nätt och jämt jag lyckades ta mig upp och gå hem.


I morrn är det nya tag.


Veckans låt måste ju bara bli:


Per Myrberg - 34:an*


*För er yngre förmågor som inte fick sjunga den i skolan och således inte känner till varken artist eller låt kan jag ju då upplysa om att en rad i refrängen låter så här:


"Nu ska hela rasket rivas, nu ska hela rasket bort"


Capish?


//gaspode

Ovido - Quiz & Flashcards