Alla inlägg under juli 2007

Av gaspode - 14 juli 2007 09:41

I natt drömde jag att jag träffade en gammal klasskompis på Kupolen, hon jobbade som kock. Lär väl troligen inte vara någon sanndröm för jag är ganska säker på att hon fortfarande är bosatt i Stockholm.Jag har även varit på fest i Stockholm i natt och sen var det visst nåt som hade med smisk att göra också.Nu blir det frukost och uppfräschning och sen bär det av mot Borlänge. Återkommer väl med recension.//gaspode

Av gaspode - 13 juli 2007 10:38

Igår träffade jag Nina, hon jobbar ju i LA så vi tänkte ta oss en matbit på thaihaket men dom hade ju semesterstängt. Så kan det gå. Vi bestämde i alla fall att undertecknad åker till Borlänge i morrn och där blir det bio på kvällskröken.Idag ska jag hem till faster som bjuder på käk och till gratta i förskott eftersom jag som sagt inte är hemma i morrn.Jenny: Aber nat...yrlich! Hittade inga tyska prickar. Ett löfte är ett löfte!:-)//gaspode

Av gaspode - 11 juli 2007 15:21

Jahapp, då satt man i Gonäs och har precis stoppat i sig lite pytt och stekt ägg. Tänkte se om det funkar att blogga med mobilen och det ser ju ut att funka så då kanske det blir lite tätare uppdateringar än planerat. //gaspode

Av gaspode - 9 juli 2007 23:16

Står det ju på sydstatsflaggorna. Dom är tydligen rasistiska. Ungefär lika rasistiska som att sjunga nationalsången på skolavslutningen antar jag.


Nu blir det nog sista inlägget på ett tag. I morrn pyser jag söderut (rubriken dårå...) för lite påhälsning hos Mor & Far, ska göra en vända till Nina i Borlänge också och nästa vecka kan Eklund förhoppningsvis hjälpa mig med rosten på bilen.


Det blir pit stop i Malung och lunch på kinesen med Anna och hämtning av öllådor i Ebäck. Kanske stannar och säger hej i Äppelbo också, vi får väl se vad klockan blir.


Vad har jag gjort so far på semestern då? Ja inte så jävla mycket faktiskt och enligt mig är det precis så det ska vara, man ska vila upp sig inför ett nytt arbetsår. Det har väl druckits nån pilsner men inte så farligt, vi får se om det blir nån dansvecka eller inte, just nu är bolinerna lite lösa.


See you in hell, white boy!


//gaspode 

Av gaspode - 6 juli 2007 10:25

...och visst, det är inge roligt, men när man hör kommentarer som "Ja, kommunen borde ta sitt ansvar" eller "Vad sysslar Vägverket med egentligen?" så blir man ju skapligt förbannad.


Moder Natur har ju ingen chans att ta hand om allt vatten som dräller ner, det hinner ju inte sjunka undan. Vems fel är det då? Jamen det måste ju vara kommunens fel, för det är ju jag som person som drabbas och jag bor ju i kommunen, dessutom betalar jag en jävla massa skatt! Aber natürlich!


Att vägarna inte är farbara är naturligtvis Vägverkets fel, att det har gått bra att åka på nämnda vägar i oräkneliga år spelar ingen roll, dom borde naturligvis sett till att använda porösare asfalt så vattnet kan rinna igenom.


Jamen eller hur? Det MÅSTE ju vara nåns fel att det kommer mer regn än det nånsin gjort sen mätningarna började? Det måste ju finnas en syndabock? Nån måste ju ha gjort ett grovt tjänstefel annars hade det ju aldrig inträffat?


Här i Härjedalen kom det ett lass snö i juni, jag tror jag måste ringa ner på kommun och höra hur många som åkte av vägen och hur mycket dom fick i ersättning.




Idioter....






//gaspode

Av gaspode - 3 juli 2007 18:01

Ingen kommentar, inget sms, inget mail, inget telefonsamtal trots att det var några dagar sen jag skrev, börjar nästan bli orolig ;-)


Jag har kommit fram till att jag är lätt beroende av kaffe. Undrar hur många som tänker samma sak, fast inte tar det riktigt på allvar liksom? Kaffe är ju inte tobak, alkohol eller narkotika, det är ju kaffe? så då kan man ju inte vara beroende? Man dricker ju bara kaffe för att piggna i? Eller?


Ja fan vet. Två dagar i rad har huvudvärken smugit sig på framåt femsnåret på eftermiddan. Jag brukar alltid dricka kaffe vid tretiden på jobbet, kan inte vara nån slump. Plus att det går över efter ett par koppar.


Nu skulle jag precis slå i en påtår och upptäckte att kannan var tom, hade visst redan druckit ur den. Ännu ett bra tecken.


Annars då? Jo tack, jag har nog inte riktit insett att jag har semester än, brukar inte göra det förrän jag kommer härifrån, men samtidigt är det lite skönt att bara känna att man inte behöver vara på jobbet. Samma sak? Njaaae, inte riktigt ändå på nåt sätt, men jag vet inte riktigt hur jag ska bända isär nyanserna.


Jag förklarade krig mot diskbänken med omgivande kakel idag. Jag vann, men det satt hårt åt. Morsan har ju alltid kört med sånt där Vim-gucka, som nu för tiden tydligen heter Jif Cream eftersom det finns spray också. Sprayen är inte så jävla dum faktiskt, man duschar på lite, väntar en stund och sitter det inte alltför jävligt så är det bara att torka av, annars får man gno lite. "Ja? Det vet väl varenda jävel?" tänker ni då och fnyser lite, men va fan ska jag skriva om då? Det har ju inte hänt nåt annat?=)


Jo! Det har det ju visst det! Jag fick en kasse pilsner idag som tack för att jag brände en skiva. Man blir ju lite överraskad och skäms nästan lite med eftersom det inte är speciellt jobbigt att fixa. Men glad blir man! Plus att det är ju faktiskt lite tacksamt att hjälpa folk som visar sin uppskattning för det (lilla) jobb man lägger ner. Nu fattas det bara en sinnestämmning i det här stycket för att man skulle kunna pyssla ihop ett jävligt roligt citat ur en film!


...och vilket ord är det vi söker?


//gaspode

Ovido - Quiz & Flashcards