Alla inlägg den 3 juli 2007

Av gaspode - 3 juli 2007 18:01

Ingen kommentar, inget sms, inget mail, inget telefonsamtal trots att det var några dagar sen jag skrev, börjar nästan bli orolig ;-)


Jag har kommit fram till att jag är lätt beroende av kaffe. Undrar hur många som tänker samma sak, fast inte tar det riktigt på allvar liksom? Kaffe är ju inte tobak, alkohol eller narkotika, det är ju kaffe? så då kan man ju inte vara beroende? Man dricker ju bara kaffe för att piggna i? Eller?


Ja fan vet. Två dagar i rad har huvudvärken smugit sig på framåt femsnåret på eftermiddan. Jag brukar alltid dricka kaffe vid tretiden på jobbet, kan inte vara nån slump. Plus att det går över efter ett par koppar.


Nu skulle jag precis slå i en påtår och upptäckte att kannan var tom, hade visst redan druckit ur den. Ännu ett bra tecken.


Annars då? Jo tack, jag har nog inte riktit insett att jag har semester än, brukar inte göra det förrän jag kommer härifrån, men samtidigt är det lite skönt att bara känna att man inte behöver vara på jobbet. Samma sak? Njaaae, inte riktigt ändå på nåt sätt, men jag vet inte riktigt hur jag ska bända isär nyanserna.


Jag förklarade krig mot diskbänken med omgivande kakel idag. Jag vann, men det satt hårt åt. Morsan har ju alltid kört med sånt där Vim-gucka, som nu för tiden tydligen heter Jif Cream eftersom det finns spray också. Sprayen är inte så jävla dum faktiskt, man duschar på lite, väntar en stund och sitter det inte alltför jävligt så är det bara att torka av, annars får man gno lite. "Ja? Det vet väl varenda jävel?" tänker ni då och fnyser lite, men va fan ska jag skriva om då? Det har ju inte hänt nåt annat?=)


Jo! Det har det ju visst det! Jag fick en kasse pilsner idag som tack för att jag brände en skiva. Man blir ju lite överraskad och skäms nästan lite med eftersom det inte är speciellt jobbigt att fixa. Men glad blir man! Plus att det är ju faktiskt lite tacksamt att hjälpa folk som visar sin uppskattning för det (lilla) jobb man lägger ner. Nu fattas det bara en sinnestämmning i det här stycket för att man skulle kunna pyssla ihop ett jävligt roligt citat ur en film!


...och vilket ord är det vi söker?


//gaspode

Ovido - Quiz & Flashcards