Alla inlägg den 29 juli 2008

Av gaspode - 29 juli 2008 21:38

Packat å klart. Soporna ska ut, kontakterna ska dras ur, annars är det klart. Även den där jag-vet-att-jag-har-glömt-nåt-viktigt-känslan är på plats. Precis som det ska vara.


Jag kommer att vara lyckligare när allt det här är över.


Visst låter det konstigt?


Wish me luck.


//gaspode

Av gaspode - 29 juli 2008 10:57

Nu börjar man få lite överblick här. Disk och tvätt är fixat, kylskåpet urätet, det sista får gå med soporna. Nu ska jag bara kolla vatten, olja, luft, spolarvätska och sånt där innan man är klar. Packa ska man väl göra också.


Städat skulle man ju också ha gjort men jag har insett att det inte kommer att vara nån i min lägenhet när jag är borta så varför skulle jag stressa med det?=)


Igår slog det mig att det bara  är dumt att dricka hett kaffe när det är skållans ute. Slog till på en islatte på eftermiddan och det var baske mig inte så dumt. Nu klev jag ju upp ganska tidigt i morse och då är man ju nästan alltid lite frusen men jag sparade en skvätt till eftermiddan. Går åt ofantliga mängder is bara.


Telefonen har kommit tillbaka också och såg då ut att starta utan problem. Jag skiter i vilket för den ska säljas och är det ingen som vill köpa den så får det väl vara så då. 


Nej, nu gör vi ett ryck igen.


//gaspode





Ovido - Quiz & Flashcards