Alla inlägg den 5 april 2008

Av gaspode - 5 april 2008 20:26

Jaha? Vad har hänt sen sist?


Leksands återtåg har gått och det var ingen som hoppade på. Nya friska tag nästa säsong. Visst, i teorin går det säkert att räkna ut att chansen fortfarande finns men jag har gett upp. Nån får mer än gärna bevisa att jag har fel.


Jag vevade in 54:- på Joker och 937:- (har jag för mig) på Topptipset sist det var min tur i spelbolaget så nu vore det väl själve Grefve Djefulen om det inte slutar knorras bland övriga styrelsemedlemmar;-)


Idag har ett helt gäng från jobbet stävat iväg på kryssning. Åland närmare bestämt. Vissa fick dock inte handla på bolaget under resans gång. Orsaken är ännu höljd i dunkel men då åldern lätt borde kunnat styrkas torde icke detta ha varit problemet;-) Jag har bett grannen handla snus och gottaste snasket i världen.


När vi ändå är inne på finska läckerheter kan jag förtälja att det även bjöds på Mämmi eller Memma som det tydligen heter på svenska, på jobbet för ett tag sen. Jag hann aldrig prova men enligt BigM smakar det som seg Guinnes och det kanske man klarar sig utan;-)


Idag har jag gjort lite sånt där som man inte gör så ofta. Kånkat ut tombuteljer till glas....vad heter det för nåt? Igloo? Jo, så heter det nog. Samma visa med papper, undrar hur många hektar regnskog det delas ut i form av reklam årligen i detta avlånga land? Tål att tänka på.


Jag har planer på att göra Pommes Anna i morgon, har varit sugen på det ända sen jag såg Herr Morberg dutta ihop en dylik på TV. Risk för att det blir köttfärsbiff till det. Köttfärsbiff är aldrig fel. Basta.


MR - Quod Erad Demonstrandum


BigM - Kommer vi någonsin att glömma?


Anita - Ok, du har väl rätt, men gällande kebaben har du fel!


Jenny - Jojo! Alla har vi våra skelett i garderoben!


It's all over now, Baby Blue


//gaspode








Av gaspode - 5 april 2008 19:45

Återkommer.


//gaspode 

Ovido - Quiz & Flashcards