Direktlänk till inlägg 27 december 2007

I hennes sovrum

Av gaspode - 27 december 2007 12:44

Hade tänkt skriva nåt men när jag väl loggat in och satt mig här så tog det stopp. Jag får nog koka kaffe först. Återkommer.


-----------------------


Så där ja. Har upptäckt orsaken till att det läcker ur perkulatorn. Filtret hade beckat igen så det rann väl inte igenom ordentligt innan man började hälla. Kanske borde diska den oftare. Jag ska bespara er detaljerna från filterrengörningen men låt mig bara säga att precis innan jag började så krävde situationen att jag vrålade: "I'M GOING IN!"


Då förstår ni.


Kaffet är inte klart heller men nu fick jag ju nåt att skriva om under tiden. "Jamen julen då?" undrar ni. Jodå, den har varit. Det blev drickning fredag, lördag och söndag innan jul så på julafton var man ju lite lagom mosig så det blev en vit julafton. På juldan provade man med öl och snaps till maten men hela kroppen sa ifrån så det fick räcka så. Har sagt det förut och säger det igen, jag börjar bli gammal.


Söndagen var dock riktigt trevlig. Ostindiekompaniet var ju här på besök så det blev öl, whiskey, pepparsalami, chilioliver och trippel i komedier.  


Har dragit på mig fett med tvätt dom här dagarna så vi ska nog botanisera lite i tvättstugan och se om det finns nån tid ledig.  Nu är kaffet klart också. Återkommer.


----------------------------------------


Så där ja.  Satiken vilken skillnad det blev, hade klarat mig med en skopa mindre tror jag=) Diskning är tydligen underskattat. Senare blir det nog biff med lök och vitlöksfräst potatis också. Är skapligt less på julmat just nu. National Treasure var längesen man såg så den ska jag nog slötitta på också, har för mig att den var rätt ok.



Rubriken tillägnar jag Anthonia. Vi får se om hon lyckas lista ut det.


//gaspode 



 
 
Ingen bild

jenny

28 december 2007 14:15

"National Treasure var längesen man såg så den ska jag nog slötitta på också, har för mig att den var rätt ok.

Rubriken tillägnar jag Anthonia. Vi får se om hon lyckas lista ut det."
Det där citatet jag tog ur din blogg skrämde skiten ur mig nästan. Det var så mycket...vad säger man...deja vu. Jag har sett dig skriva det där förr! Måste ha gjort det. Jag hajade till hela jag. Läskigt sånt därnt!
Packar just nu för att åka vägen förbi Sveg och vidare till Messlingen i morgon. Jag vinkar när jag far förbi. Ha det gott i nyår!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av gaspode - 14 februari 2010 23:44

  ...är väl oftast nåt jag inte gillar, men nu får det räcka. Jag byter blogg.   För er som använder er av bloggdomänen rekommenderar jag att ni uppdaterar era bokmärken och istället använder www.gaspode.st som gör att ni alltid hamnar rätt, äv...

Av gaspode - 14 februari 2010 13:35

*   Idag har jag kokat pasta i ytterst lite salt. Så ytterst lite att det nog inte hade gjort nån skillnad om jag hade skippat det helt. Pasta kokad i osaltat vatten kan vara bland det mest smaklöka som finns.    Bäddat rent i sängen har jag ...

Av gaspode - 9 februari 2010 21:41

Hur kommer det sig att det alltid tar slut på undertrån precis när man kliver innanför dörren? När man sen har fått i sig lite mat så är baske mig hela trådrullen borta.   Ska man behöva ge sig på det här med kaffe även på eftermiddag/kväll? Man ...

Av gaspode - 7 februari 2010 12:58

Fredag - stävade iväg hem efter jobbet, åt lite gott och tog mig några pilsner. Kom i säng 'Round Midnight, som Cornelis översatte till Tolvdraget för övrigt. Halv tre gör sig ölen påmind. Halv fem gör sig ölkorven påmind.   Jag besparar er detal...

Av gaspode - 3 februari 2010 18:57

Man svarar i telefon och rösten på andra sidan berättar att "jag har minsann lagt in musik på min telefon varje dag i ett helt år men nu fungerar det inte, vad är det för jävla skit ni tillverkar?"   När man frågar om det görs på det ena eller de...

Ovido - Quiz & Flashcards